Limuzin bérlés: +36 70 513 4553
 
 
 
 

Limuzin bérlés akciók - kedvezmények esküvőre

 

Lánybúcsú extra pezsgővel

A felejthetetlen lánybúcsú nélkülözhetetlen kelléke a limuzinos utazás. Ehhez mi egy extra üveg pezsgővel járulunk hozzá, egy órás bérlés esetén is! Sofőrünk minőségi pezsgőt nyit a hölgyeknek. Kérjük rendelésnél hivatkozzanak akciónkra!

Limuzin esküvőre - egy óra ingyen

Bérelje limuzinunkat esküvőre és 4 óra bérlés felett egy órát ajándékba adunk. Az ifjú pár legnagyobb örömére, sokkal kényelmesebb így a bérlési idő beosztása. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. Kérjük, hivatkozzanak akciónkra! Rendelésnél kollégánk elmondja az akció részleteit.

Ajándék virágcsokor esküvőre

Bérelje limuzinunkat esküvőre és 2 óra bérlés felett ajándék virágcsokor autódíszt adunk ajándékba. Az organza szalag díszítéssel együtt, természetesen az esüvő színével harmonizálva, teljes pompában a utazhat az ifjú pár a limuzinban. Kérjük rendelésnél hivatkozzanak akciónkra!

Limuzin ajándék utalvány

Limuzinos utazás ajándékba? Igen, van rá lehetősége hogy 1-1.5 vagy akár hosszabb időtartamra is limuzinos utalványt vásároljon, és adjon ajándékba esküvőre, születésnapra akár gyerekeknek is. Tegye különlegessé ajándékát és lepje meg az ünnepeltet egy limuzinos utazással. A limuzin utalványt vásárlóknak a normál bérlési árak mellett nem egy, hanem két üveg minőségi pezsgővel, esküvőre ajándék virágcsokorral, gyerekeknek ajándék lufidekorációval érkezik a limuzin a kért címre.

2 hetes előrefoglalás akció

Ha Ön előre látó, azt mi jutalmazzuk! Foglalja le a limuzint két héttel (14 nappal) az esemény előtt, és még több élményben lehet része. Egy óra  helyett másfél órát bulizhatnak, egy óra áráért a limoban! :) Még több megállási pont, még több helyszín, még több fényképezési lehetőség, még több élmény. Az akció hétköznap, hétfőtől csütörtökig érvényes!

Ingyenes klub belépők

A Partylimuzin vendégei VIP személyeknek számítanak, ezért ha a mi limuzinunkkal érkeznek Magyarország legnagyobb szórakozóhelyére, a Liget Clubba, vagy a Morrison's 2 -be, belépésük ingyenes, plusz  egy-egy welcome shot-ot kapnak ajándékba! Kérjük foglaláskor jelezzék, hogy melyik szórakozó hely lesz a végcél!

 

Top