Limuzin bérlés: +36 70 513 4553
 
 
 
 

Limuzin bérlés árak

Lincoln limuzin (8+1 személyes) 19000 Ft!

Pénteki szombati díjak - péntek 00:00 órától vasárnap 08:00 óráig. (ünnepnapokon a szombati díjak érvényesek)

 

1 óra

1.5 óra

2 óra

további órák

19 000 Ft

28 500 Ft

34 000 Ft

15 000 Ft

 

Budapesten kívüli kiállási díj *kb 150 Ft/km. Az első óra ára 9 fő esetén fejenként csak 2 111 Ft !

Hétköznapi kedvezményes árakért érdeklődjön elérhetőségünk bármelyikén.

Minden rendelés mellé egy üveg pezsgő ajándék!

Áraink tartalmazzák az Áfa-t és minden bérléssel kapcsolatos költséget!

 

Limuzin ajándékba

Limuzinos utazást adna ajándékba születésnapját ünneplő barátjának, családtagjának, kollégájának? Esetleg nászajándéknak szánja esküvőre? Hívjon bizalommal!

 

Limuzin bérlési feltételek

A megrendelő/szervező felelősséggel tartozik az autó épségéért és rendeltetésszerű használatáért, és erről köteles tájékoztatni utastársait is! A megrendelő az autóban keletkező kárt a sofőrnek köteles megtéríteni. Bármilyen rendbontás vagy nem megfelelő használat esetén a sofőr megszakíthatja az utazást, eljárást kezdeményezhet. Ebben az esetben nincs mód a díj visszafizetésére.

 

Fizetés / Lemondás

Az igényelt szolgáltatás teljes díja a helyszínen a szolgáltatás megkezdése előtt előre fizetendő! Az óradíjat csak a limo megérkezésétől számoljuk! Mint megrendelő tudomásul veszem, hogy előleg fizetése esetén, a megrendelés lemondásakor vagy módosításakor a bérleti díj 20%-a, valamint az esemény hetében történő lemondása esetén a bérleti díj 40%-a vissza nem térítendő!

Az árak Budapesten, Gödöllőn és az északi agglomerációban érvényesek. (Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Veresegyház, Szada, Nagytarcsa)

*Az ezen kívül eső területen kb 150 Ft/km díjat számolunk fel. Ez a legkedvezőbb kiállási díj 8 személyes limuzin esetén. Hogy pontosan mennyibe kerül a limuzin bérlése Budapesten kívül eső részen, az nem csak a bérlés időtartamától és a távolságtól, hanem naptól és napszaktól is függhet. Egyedi árkalkulációért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Reptéri transzfer esetén, ha a reptéren vendéget kell várnunk, az ár nem tartalmazza a parkolási díjat! Számla igényét kérjük jelezze előre az egyszerűbb  adminisztráció miatt!
 

 


Rendelje meg limuzinját most!  +36 70 513 4553

 

Top