Limuzin bérlés - Partylimuzin
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - slideshow képek
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - belső
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - panoráma tető
Limuzin bérlés: +36 70 513 4553
 
 

Limuzin bérlés akciók - kedvezmények esküvőre

 

Lánybúcsú extra pezsgővel

A felejthetetlen lánybúcsú nélkülözhetetlen kelléke a limuzinos utazás. Ehhez mi egy extra üveg pezsgővel járulunk hozzá, egy órás bérlés esetén is! Sofőrünk két üveg minőségi pezsgőt nyit a hölgyeknek. Kérjük rendelésnél hivatkozzanak akciónkra!

Limuzin esküvőre - egy óra ingyen

Bérelje limuzinunkat esküvőre és 4 óra bérlés felett egy órát ajándékba adunk. Az ifjú pár legnagyobb örömére, sokkal kényelmesebb így a bérlési idő beosztása. Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. Kérjük, hivatkozzanak akciónkra! Rendelésnél kollégánk elmondja az akció részleteit.

Hétköznapi kedvezményes árak

Limuzint rendelni természetesen nem csak hétvégén lehet. Rendelje meg luxuslimuzinját most a hétfő, kedd, szerda vagy a csütörtöki napok valamelyikére és már egy óra bérlés esetén is kedvezményben részesítjük. Minél több a bérlés időtartama annál nagyobb kedvezményt biztosítunk Önnek. A kedvezmény mértéke minimum 10%. Keressen minket elérhetőségünk bármelyikén és kollégánk pontos árat ad.

Ajándék virágcsokor esküvőre

Bérelje limuzinunkat esküvőre és 2 óra bérlés felett ajándék virágcsokor autódíszt adunk ajándékba. Az organza szalag díszítéssel együtt, természetesen az esüvő színével harmonizálva, teljes pompában a utazhat az ifjú pár a limuzinban. Kérjük rendelésnél hivatkozzanak akciónkra!

Limuzin ajándék utalvány

Limuzinos utazás ajándékba? Igen, van rá lehetősége hogy 1 órára vagy akár hosszabb időtartamra is limuzinos utalványt vásároljon, és adjon ajándékba esküvőre, születésnapra akár gyerekeknek is. Tegye különlegessé ajándékát és lepje meg az ünnepeltet egy limuzinos utazással. A limuzin utalványt vásárlóknak a normál bérlési árak mellett nem egy, hanem két üveg minőségi pezsgővel, esküvőre ajándék virágcsokorral, gyerekeknek ajándék lufidekorációval érkezik a limuzin a kért címre.

Ingyenes klub belépők

A Partylimuzin vendégei VIP személyeknek számítanak, ezért ha a mi limuzinunkkal érkeznek Magyarország legnagyobb szórakozóhelyére, a Liget Clubba, vagy a Morrison's 2 -be, belépésük ingyenes, plusz  egy-egy welcome shot-ot kapnak ajándékba! Kérjük foglaláskor jelezzék, hogy melyik szórakozó hely lesz a végcél!

 

+36 70 513 4553

Top