Limuzin bérlés - Partylimuzin
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - slideshow képek
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - belső
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - panoráma tető
Limuzin bérlés: +36 70 513 4553
 
 

Limuzin bérlés árak

Chrysler 300 C 9+1 személyes

1 óra

1.5 óra

2 óra

további órák

29 900 Ft

40 000 Ft

50 000 Ft

20 000 Ft

Minden rendelés mellé egy üveg pezsgő ajándék!
Áraink tartalmaznak minden bérléssel kapcsolatos költséget!

Lincoln Town Car 8+1 személyes 

1 óra

1.5 óra

2 óra

további órák

24 900 Ft

35 000 Ft

45 000 Ft

20 000 Ft

Minden rendelés mellé egy üveg pezsgő ajándék!
Áraink tartalmaznak minden bérléssel kapcsolatos költséget!

Limuzint bérelni rendkívül egyszerű. Rendelését leadhatja telefonon és email-ban egyaránt. Egyeztetünk Önnel a pontos programról, pontos indulási cmről és az útvonalról is. Segítünk a bérlési idő helyes megválasztásában, hogy a kért program kényelmesen teljesíthető legyen. Bármilyen különleges alkalom legyen az, mi segítünk megvalósítani elképzelését. Kedvezményes árakért érdeklődjön telefonon vagy online.

 

 

Limuzin ajándékba

Limuzin ajándékba szinte bármilyen különleges alkalomra adható. Ha limuzinos utazást adna ajándékba születésnapját ünneplő barátjának, családtagjának, kollégájának, így is felvesszük a foglalását. Ha esetleg nászajándéknak szánja esküvőre, egy pár információra lesz szükség a kezdési időn kívül. Hívjon bizalommal és segítünk megszervezni a partyt, hogy a limuzin valóban meglepetés legyen.

 

Limuzin bérlési feltételek

A megrendelő/szervező felelősséggel tartozik az autó épségéért és rendeltetésszerű használatáért, és erről köteles tájékoztatni utastársait is! A megrendelő az autóban keletkező kárt a sofőrnek köteles megtéríteni. Bármilyen rendbontás vagy nem megfelelő használat esetén a sofőr megszakíthatja az utazást, eljárást kezdeményezhet. Ebben az esetben nincs mód a díj visszafizetésére. Az óradíjat a limuzin helyszínre való megérkezésétől számoljuk.

 

Fizetés / Lemondás

Az igényelt szolgáltatás teljes díja a helyszínen a szolgáltatás megkezdése előtt előre fizetendő! Előleg fizetése esetén, a megrendelés lemondásakor vagy módosításakor a bérleti díj 20%-a, az esemény hetében történő lemondása esetén a bérleti díj 40%-a kerül levonásra. Az utazás napján történő lemondás/módostás esetén a megrendelő a teljes díjat köteles megfizetni!

 

Az árak Budapesten, Gödöllőn és az északi agglomerációban érvényesek. Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Veresegyház, Szada, Nagytarcsa. Ingyenes a kiállási díj Vecsésre a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre, reptéri transzfer szolgáltatás esetén. Az ezen kívül eső területen 250 Ft/km díjat számolunk fel. Ez a legkedvezőbb kilométer díj 8 és 9 személyes limuzin esetén. Hogy pontosan mennyibe kerül a limuzin bérlése Budapesten kívül eső részén, az nem csak a bérlés időtartamától és a távolságtól, hanem naptól és napszaktól is függhet. Egyedi árkalkulációért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
 


Rendelje meg limuzinját most!  +36 70 513 4553

 

Top