Limuzin bérlés - Partylimuzin
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - slideshow képek
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - belső
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - panoráma tető
Limuzin bérlés: +36 70 513 4553
 
 

Limuzin bérlés árak

Chrysler 300 C 9+1 személyes

1 óra

1.5 óra

2 óra

további órák

29 900 Ft

40 000 Ft

50 000 Ft

20 000 Ft

Minden rendelés mellé egy üveg pezsgő ajándék!
Áraink tartalmaznak minden bérléssel kapcsolatos költséget!

Lincoln Town Car 8+1 személyes 

1 óra

1.5 óra

2 óra

további órák

19 900 Ft

30 000 Ft

40 000 Ft

15 000 Ft

Minden rendelés mellé egy üveg pezsgő ajándék!
Áraink tartalmaznak minden bérléssel kapcsolatos költséget!

Hétköznapi kedvezményes árakért érdeklődjön elérhetőségünk bármelyikén. Limuzint bérelni rendkívül egyszerű, mert foglalását leadhatja telefonon és email-ban egyaránt. Rendeléskor egyeztetünk Önnel a pontos programról és az útvonalról is. Segítünk a bérlési idő helyes megválasztásában, segítünk megvalósítani elképzelését.

 

 

Limuzin ajándékba

Limuzinos utazást adna ajándékba születésnapját ünneplő barátjának, családtagjának, kollégájának? Esetleg nászajándéknak szánja esküvőre? Hívjon bizalommal! Segítünk megszervezni a partyt, hogy a limuzin valóban meglepetés legyen.

 

Limuzin bérlési feltételek

A megrendelő/szervező felelősséggel tartozik az autó épségéért és rendeltetésszerű használatáért, és erről köteles tájékoztatni utastársait is! A megrendelő az autóban keletkező kárt a sofőrnek köteles megtéríteni. Bármilyen rendbontás vagy nem megfelelő használat esetén a sofőr megszakíthatja az utazást, eljárást kezdeményezhet. Ebben az esetben nincs mód a díj visszafizetésére.

 

Fizetés / Lemondás

Az igényelt szolgáltatás teljes díja a helyszínen a szolgáltatás megkezdése előtt előre fizetendő! Az óradíjat csak a limo megérkezésétől számoljuk! Mint megrendelő tudomásul veszem, hogy előleg fizetése esetén, a megrendelés lemondásakor vagy módosításakor a bérleti díj 20%-a, valamint az esemény hetében történő lemondása esetén a bérleti díj 40%-a vissza nem térítendő!

Az árak Budapesten, Gödöllőn és az északi agglomerációban érvényesek. Dunakeszi, Fót, Mogyoród, Csömör, Kistarcsa, Kerepes, Veresegyház, Szada, Nagytarcsa. Ingyenes a kiállási díj Vecsésre a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre, reptéri transzfer szolgáltatás esetén. Az ezen kívül eső területen 200 Ft/km díjat számolunk fel. Ez a legkedvezőbb kilométer díj 8 és 9 személyes limuzin esetén. Hogy pontosan mennyibe kerül a limuzin bérlése Budapesten kívül eső részén, az nem csak a bérlés időtartamától és a távolságtól, hanem naptól és napszaktól is függhet. Egyedi árkalkulációért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Reptéri transzfer esetén, ha a reptéren vendéget kell várnunk, az ár nem tartalmazza a parkolási díjat! Számla igényét kérjük jelezze előre az egyszerűbb  adminisztráció miatt.
 

 


Rendelje meg limuzinját most!  +36 70 513 4553

 

Top