Limuzin bérlés - Partylimuzin
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - slideshow képek
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - belső
  • Limuzin bérlés Budapest - Chrysler 300 C arany limuzin bérlés - panoráma tető
Limuzin bérlés: +36 70 513 4553

Mennyibe kerül a limuzin bérlés egy órára?

Mennyibe kerül a limuzin berles egy orara

A limuzin bérlés költségei több tényezőtől is függhetnek az, hogy mennyibe kerül a limuzin bérlés egy órára, az a legtöbb esetben a kért programtól, és a vendégek számától függ. A limuzinos szolgáltatás még napjainkban is egy luxus szolgáltatás. Pontos, minőségi, cool...

 

Mennyibe kerül a limuzin bérlés egy órára városnézéssel?

 

Vegyük sorra, mit is jelent pontosan, hogy a kért program után kell fizetnem. Nézzük egy a legegyszerűbb útvonaltervvel, Budapest belvárosi indulást és érkezést. Ebben az esetben az egy óra kényelmes szórakozási lehetőséget nyújt. Több városnéző útvonal is útba ejthető, és a kihagyhatatlan fotó helyszín sem maradhat ki a programból. A limuzin bérlés egy órára ebben az esetben abszolút Budapest frekventált részeire korlátozódik.

Ha a limuzinos programot városnézéssel kell kiegészíteni, a másfél órától a két és fél óráig terjedő időintervallumot ajánljuk megrendelőnknek. Már a rövidebb útvonal is tartalmazza Budapest nevezetességeinek megtekintését. Ehhez egy belváros közeli címről kell indulni. Ha egy távolabbi indulási cím a kezdés helye, mindenképp egyeztetés szükséges, hogy a kért városnéző program kényelmesen mennyi becsült idő alatt teljesíthető.

A limuzin bérlés egy órára tehát csak Budapest belvárosában kivitelezhető. Kivételt képez, ha a vendégek, bár egy külső budapesti peremkerületből indulnak, de nem kérnek városnézést. Ebben az esetben, mintegy hangulat fokozóként, de csak be szeretnének jutni a belvárosba egy bizonyos címre. Természetesen az útvonalat ebben az esetben is úgy választjuk meg, hogy szép és frekventált helyeken haladjunk el. A fotózás ebben az esetben sem fog elmaradni.

 

Mennyibe kerül a limuzin bérlés egy órára a belvároson kívül?

 

A Budapesten kívüli indulási cím esetén jellemzően a bérlés egy órára nem elegendő. Vendégeink ebben az esetben személyre szabott árat, árakat kapnak. Több lehetőség figyelembevételével, különböző bérlési idővel. Kollégánk segít a megfelelő bérlési idő kiválasztásában is. Nincs két egyforma megrendelés, így nincs két egyforma útvonal sem. Ezeket az útvonal terveket a kapott info alapján állítjuk össze. Így teszünk javaslatot, és így küldjük ki az árajánlatot.

Limuzin bérlés egy órára tehát sok esetben kivitelezhetetlen. Többek közt, esküvő, reptéri transzfer szolgáltatás, ha vendéget várunk. Vagy éppen Budapesttől távolabbi indulási címek esetén. Egy tartalmas városnézés sem fér bele egy óra bérlési időbe. Minden esetben törekszünk a bérlési idő csökkentésére és a helyes kiválasztására. Minden megrendelés más és más. Kérjen ajánlatot elképzelésére, és pontos árat fog kapni. Szervezzen egy felejthetetlen élményt. Rendelje meg limuzinját most!

Hívjon az év bármely napján és a program ismeretében pontos árat adunk. Segítünk megtervezni az útvonalat is. Belvárosi program esetére pedig tekintse meg irányadó árainkat.

 

Top